/

Projectes
Projectes
Projectes
Projectes
Projectes
Projectes
Projectes
Projectes
Projectes
Projectes
Projectes
Projectes
Projectes
Projectes
Projectes
/ ||| Menú /

Projectes, idees i conceptes que hem ajudat a convertir en realitat

Consulta a continuació alguns dels darrers projectes que hem publicat. T’oferim solucions integrals en camps com el disseny i el desenvolupament web, solucions d’e-marketing i assessorament SEO per a projectar la teva marca fins on tu vulguis arribar.

 MasatsMasatsMasatsMasatsMasatsMasatsMasatsMasatsMasatsMasatsMasatsMasatsMasatsMasatsMasats
Masats

Masats

Pàgina web per aquesta empresa líder en el mercat de sistemes d'accessibilitat per a transport públic. El projecte ha consistit en l’elaboració d’un disseny adaptat i una pàgina web funcional amb un catàleg online de productes plenament gestionable. La pàgina web disposa d’un backoffice intern personalitzat per a la gestió integral del frontend i totes les seves funcionalitats.
Visitar el projecte
 Hoy VoyHoy VoyHoy VoyHoy VoyHoy VoyHoy VoyHoy VoyHoy VoyHoy VoyHoy VoyHoy VoyHoy VoyHoy VoyHoy VoyHoy Voy
Hoy Voy

Hoy Voy

Projecte de maquetació web adaptable i optimització tècnica per a millorar el posicionament SEO orgànic d’aquesta marca líder en el sector de les autoescoles. A partir d’un disseny original cedit i personalitzat, s’ha realitzat tota la maquetació optimitzant tècnicament tots els detalls per obtenir la millor resposta possible en conceptes d'optimització SEO.
Visitar el projecte
 Macsa IDMacsa IDMacsa IDMacsa IDMacsa IDMacsa IDMacsa IDMacsa IDMacsa IDMacsa IDMacsa IDMacsa IDMacsa IDMacsa IDMacsa ID
Macsa ID

Macsa ID

Projecte de pàgina web per aquesta empresa líder en el mercat de marcatge de làser. El projecte ha consistit en l’adaptació d’un disseny personalitzat i una pàgina web funcional amb un catàleg online de productes plenament gestionable. La pàgina web disposa d’un backoffice intern personalitzat per a la gestió integral del frontend i totes les seves funcionalitats.
Visitar el projecte
 TruckBusTruckBusTruckBusTruckBusTruckBusTruckBusTruckBusTruckBusTruckBusTruckBusTruckBusTruckBusTruckBusTruckBusTruckBus
TruckBus by Koala Control

TruckBus
by Koala Control

Concepció, disseny i desenvolupament d’aquest aplicatiu web que permet realitzar el seguiment de camions de transport animal així com l’estat de les diferents funcionalitats del mateix. A part de la web pública, s’ha desenvolupat tot el backoffice internet que permet filtrar, executar i gestionar tot l’aplicatiu online.
Visitar el projecte