/
Allotjament web
Allotjament web
Allotjament web
Allotjament web
Allotjament web
Allotjament web
Allotjament web
/ ||| Menú /

Allotjament web adaptat a les necessitats reals del teu lloc web

A Space Bits et podem oferir les millors opcions d'allotjament web, tan per a empreses com particulars. Tenim diferents modalitats de paquets d’allotjament web que s’adapten a qualsevol projecte web, així com totes les eines necessàries per gestionar el vostre propi compte de forma autònoma. Disposem de diferents modalitats d'allotjament, tant per a professionals del sector que saben gestionar el seu propi compte d'allotjament com per a empreses que requereixen un servei i manteniment integral. Contacta amb nosaltres, explica'ns el teu projecte i t’assessorarem sobre el millor paquet d'allotjament web que et podem oferir. A més, per a cada paquet d'allotjament podem oferir-te un panell de control per a gestionar íntegrament tot el teu compte, còpies de seguretat de tota la informació i suport tècnic gratuït.

Posicionament web SEO
Posicionament web SEO

Registre de dominis per a lluir la teva marca

El registre del domini és imprescindible per tenir un nom propi a Internet. Per a disposar d’un domini, del estil www.nomempresa.com, cal primer comprovar-ne la seva disponibilitat i finalment registrar-lo. Una vegada aquest domini sigui nostre, ja podrem tenir comptes de correu com email@nomempresa.com i tot tipus de serveis relacionats amb el nom de domini escollit. Nosaltres disposem dels mitjans per registrar-te qualsevol nom o marca que tinguis en ment així com renovar-te tots els dominis que ja tinguis, a un preu altament competitiu. A més, si desitges qualsevol extensió de domini territorial, posa’t en contacte amb nosaltres i et presentarem una oferta per a la gestió i compra del teu nou domini.

T’oferim servidors dedicats pels projectes més exigents

Si els paquets d'allotjament que tenim disponibles se't queden petits o prefereixes disposar d'un servidor autònom per dur a terme la teva activitat, et podem ajudar a configurar-lo i mantenir-lo. Disposem de servidors basats en els sistemes operatius CentOS Linux, Debian Linux, Fedora Core Linux, FreeBSD i Ubuntu Linux entre altres. Et podem oferir solucions integrals de manteniment i actualització tan de programari com de maquinari, podent així disposar d'un servidor propi gestionat per professionals els quals vetllaran per tu perquè el servidor ofereixi constantment el seu millor rendiment possible. Tan si pots gestionar i administrar tu mateix el teu servidor, o prefereixes confiar la seva administració al nostre equip, sol·licita'ns un pressupost i t'assegurarem el millor preu ajustat a les teves necessitats reals.

Posicionament web SEO